31 жовтня декани факультетів і директори інститутів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» зустрілися з представниками студентського активу своїх підрозділів – членами студрад, профбюро, старостами груп, представниками студентських наукових товариств тощо. Участь у зустрічах також брали куратори груп.

На зустрічах обговорювалися зауваження і пропозиції студентів, а також низка інших питань: організація освітнього процесу та її особливості в зимовий період; порядок ліквідації аварійних ситуацій в навчальних корпусах і гуртожитках; стан навчальних і допоміжних приміщень факультетів; умови проживання студентів у гуртожитках; проблеми опалення та температурного режиму в навчальних корпусах і гуртожитках; студентські ініціативи та інструменти їхньої реалізації. І, звісно, система взаємодії керівництва факультетів зі студентськими організаціями.

Узагальнені та систематизовані пропозиції за результатами зустрічей до 5 листопада буде передано до департаменту навчально-виховної роботи університету для подальшої роботи.

На фото: студенти ММІ та директор інституту член-кореспондент НАН України Микола Бобир на зустрічі у Великій фізичній аудиторії

Дата події