✅ 9 вересня відбулося планове засідання Вченої ради університету. Ця подія ознаменувала старт нового навчального року й початок роботи київських політехніків над досягненням цільових показників діяльності університету.

«Законність, прозорість і публічність діяльності КПІ, системність і відповідальність працівників, посилення інтернаціоналізації — зміцнення позицій у міжнародних рейтингах, цифровізація усіх процесів, створення нових міждисциплінарних освітніх програм — те, над чим уже працює команда університету», — зазначив під час виступу ректор Анатолій Мельниченко.

⚙️ Досягнення та зміни вже є: Київська політехніка долучилася до концепції сталого розвитку й запропонувала свої цілі для її втілення, зокрема: вдосконалення системи охорони здоров’я й підвищення рівня добробуту, забезпечення рівності, інклюзії, робота із захисту довкілля, протидія хабарництву тощо. Їх реалізація допоможе зміцнити й посилити репутацію КПІ на міжнародному рівні.

⚙️Також на засіданні обговорили майбутні оновлення освітніх програм відповідно до змін у Переліку галузей знань і спеціальностей від Кабміну; структурні зміни в університеті, що оптимізують роботу підрозділів; деякі питання наукової діяльності КПІ.

📋 За високий професіоналізм у роботі київські політехніки отримали нагороди від Міністерства освіти і науки України — дві грамоти та шість подяк. Також двоє студентів ФЕЛ отримуватимуть стипендії від ДП «Мелексіс-Україна».

Дата події