29 липня міністр освіти, культури, спорту та науки Японії Моріяма Масахіто відвідав Українсько-Японський центр КПІ ім. Сікорського.

Він познайомився з різноманітною діяльністю центру, відвідав виставку робіт учнів та викладачів Східно-Європейської філії школи Ікенобо та провів бесіду з ректором КПІ Анатолієм Мельниченком.

У віртуальному класі відбулася онлайн зустріч із студентами японської мови.

Масахіто Моріяма відвідав міста Київської області Ірпінь та Бучу, зустрівся із міністрами уряду України. Представники Японії та України обговорили спільні проєкти та можливості подальшої співпраці в культурній та освітній сферах.

«Ми вважаємо, що культура та мистецтво навіть під час війни надають людям сили жити, а також є містком між країнами. Ми б хотіли разом із максимальною підтримкою поглиблювати культурні обміни між нашими країнами. Японія також є країною, яка підтримує цінності свободи, демократії, права людини та верховенство права. Ми хочемо і надалі надавати всебічну підтримку для відновлення України», – підкреслив Міністр освіти, культури, спорту, науки та технологій Японії Масахіто Моріяма.

Дата події