26 липня 2024 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася церемонія вручення дипломів бакалавра іноземним студентам.

У церемонії взяли участь 101 випускник з Китаю, Алжиру, Еквадору, Єгипту, Індії, Йорданії, Казахстану, Туреччини та Чаду. Десятеро з них були присутні особисто, а решта змогли приєднатися онлайн.

Ці талановиті студенти зіткнулися з багатьма випробуваннями від карантину до війни, але вони не відступили і впевнено продовжили свій академічний шлях у стінах Alma Mater.

Центр міжнародної освіти «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» висловлює вдячність студентам за довіру у такий складний період. Ці випускники подолали всі труднощі на шляху до почесного звання бакалавра КПІ ім. Ігоря Сікорського – одного з найкращих і найпередовіших технічних університетів Європи.

Ця урочиста подія стала яскравим свідченням міжнародного авторитету КПІ ім. Ігоря Сікорського та нашої здатності надавати якісну освіту студентам з усього світу.

«Випускники продемонстрували високий рівень знань і навичок, успішно захистивши бакалаврські роботи, деякі з них навіть отримали дипломи з відзнакою. Їх наукові та інноваційні проекти демонструють великий потенціал і пророкують світле майбутнє. Ми пишаємося тим, що стали частиною життєвого шляху та бажаємо їм успіхів у подальшому навчанні та професійній діяльності.

Під час урочистої церемонії кілька студентів висловили бажання виступити з випускними промовами та подякувати викладачам і співробітникам університету. Випускники поділилися враженнями та досвідом навчання. Неймовірно цінним є те, що деякі з них виявили бажання продовжити навчання в КПІ ім. Ігоря Сікорського. Це найвищий знак якості для нашого університету.

Наприкінці урочистості випускники зробили пам’ятні фото з адміністрацією та деканами факультетів.

Центр міжнародної освіти постійно рухається вперед, щоб кожен іноземний студент отримав не лише якісну освіту, а й незабутні враження від навчання в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Дата події