Сьогодні зала Вченої ради Національного технічного університету України "Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського" була переповнена хвилюванням і розмаїттям, оскільки сьогодні відбулася церемонія вручення дипломів блискучим іноземним студентам з Туреччини, Китаю, Індії, Єгипту, Гани та представникам інших 18 країн, які приєдналися до урочистості в онлайн-режимі. Ця подія стала знаменною як для випускників, так і для університетської спільноти, адже вона продемонструвала культурне багатство та академічну успішність випускників з усіх куточків світу. Загалом 113 іноземних громадян з 23 країн світу завершили навчання та отримали офіційно визнанні дипломи європейського зразка. 107 отримали ступінь бакалавра, 6 випускників - ступінь магістра.

Під час церемонії вручення дипломів були відзначені виняткові академічні досягнення іноземних спеціалістів, їхня відданість справі, працьовитість та здатність адаптуватися до нових умов. Наявність цих міжнародних науковців не лише збагатила академічний ландшафт Київського політехнічного інституту, а й покращила загальний досвід навчання в кампусі для всіх студентів, сприяючи культурному обміну та формуванню ширших поглядів на світ.

Бажаємо їм безмежного натхнення, непохитної наполегливості та реалізації як професійних прагнень, так і творчих задумів. Нехай їх навички і таланти будуть використані для здійснення позитивного впливу в громадах та за їх межами.

Прагніть бути творцями своєї долі, залишаючи по собі незабутній слід у світі!

kpi images - Graduation ceremony 2023
kpi images - Graduation ceremony 2023
kpi images - Graduation ceremony 2023
kpi images - Graduation ceremony 2023

Дата події