📌Навчальний рік 2021 студентів першого курсу починається в дистанційному режимі 1 вересня і буде переходити в змішану форму відповідно до повного заселення першого курсу кожного факультету/інституту в гуртожитки.

31 серпня призначено інформаційні зустрічі з представниками факультетів/інститутів онлайн.

Орієнтовані програми інформаційної зустрічі:

виступ декана/директора факультету/інституту;
представлення заступників декана та завідувачів кафедр;
представлення кураторів 1-го курсу;
коротка інформація щодо організації освітнього процесу, початку занять та комунікації між усіма учасниками освітнього процесу
процедурні питання поселення до гуртожитку;
виступ щодо початку навчання та заходів, які відбудуться на день першокурсника;
відповіді на питання.

Розіслані листи для першокурсників, в яких вказано куратор групи.

Куратор групи – викладач або співробітник кафедри, призначений для того, щоб пришвидшити адаптацію першокурсників у новому середовищі, допомагати у вирішенні проблемних питань, а також слугувати посередником між адміністрацією факультету/інституту та студентами.
Куратор створює чати в телеграмі зі студентами своєї групи для оперативного інформування щодо всіх важливих новин – і саме в цей чат куратор надсилає запрошення на інформаційну зустріч.

🔸 Вступ до університету – це дуже важливий момент вашого життя, який безперечно варто відсвяткувати. Але пам'ятайте, що студент працює як на свою заліковку, так і на свою репутацію з першого дня навчання, тому святкуйте з розумом.

Нагадуємо! Навчання студентів 1-го курсу починається дистанційно з 01 вересня і по мірі заселення до гуртожитків кожного з факультетів/інститутів переходить на змішану форму навчання. Детальніше тут.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Дата події