13 лютого в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся День відкритих дверей – КПІАбітFEST. Проходив він в онлайн-форматі як стрім. Цей традиційний захід, організований департаментом навчально-виховної роботи спільно з Медіалабораторією, у такому форматі проводиться вже не вперше, адже університет мусить дотримуватися всіх протиепідемічних і карантинних заходів, які діють у країні.

Представники Приймальної комісії університету, підготовчих курсів КПІ, Українського центру оцінювання якості освіти ZNOUA (це найбільший в Україні освітній портал ЗНО 2020-2021 – https://zno.ua/) та Політехнічного ліцею НТУУ "КПІ" розповідали майбутнім абітурієнтам і, водночас, усім глядачам про те, як підготуватися і скласти ЗНО на найвищий бал, відповідали на найактуальніші запитання щодо вступу до університету.

На другому етапі Дня відкритих дверей було організовано зум-зустрічі з представниками всіх факультетів/інститутів. Напрями підготовки студентів, можливості для навчання, саморозвитку і дозвілля, що розкриваються для тих, хто вступить до університету, – про це та про багато інших цікавих і корисних речей могли довідатися майбутні вступники та їхні батьки цього дня. Тож і кількість переглядів стріму сягнула майже 3000!

[13.02.2021] День відкритих дверей – КПІAbitFEST

13 лютого, у день КПІАбітFest, ви матимете унікальну можливість отримати відповіді на свої запитання, дізнатися від запрошених фахівців про те як підготуватися і скласти ЗНО на найвищий бал, поспілкуватися із представниками факультетів та інститутів. Це подорож в світ політехніки.
Не забувайте залишати нам свої питання!

Починаємо о 10:00:

🔸 21 найактуальніших питань щодо вступу
🔸 Підготовчі курси КПІ ім. Ігоря Сікорського
🔸 ЗНО і ДПА 2021 року
🔸 Про ЗНО з української мови та математики

📍 Де: YouTube та Zoom

Не пропустіть! 13 лютого з 13:10 зум-зустрічі із факультетами/інститутами - усі лінки тут.
Завантажуйте додаток Zoom

❤️Приєднуйтесь та запитуйте!

Пропустили попередні відео?

🔸Знайомство із Сонею - вона учениця 11-го класу, яка обирає університет і майбутню професію.
🔸Київські політехніки Чан Фионг Ань, Кирило, Дар’я та Гліб провели для неї незабутню екскурсію університетом і розказали лише про невелику частину можливостей, що відкриваються перед студентами.
🔸Подорож у світ політехніки

Бажаєш, щоб твій навчальний заклад співпрацювавіз КПІ ім. Ігоря Сікорського - заповнюй

📢 Вступник на сайті | інстаграм | телеграм
🎥 Плейлист YouTube
💭 З питаннями сюди
❤️ Будьте обережні та здорові, бережіть себе і чекаємо на вас!

Дата події