Обговорення можливостей і умов проведення тренінгів співробітників нафтогазової компанії "Ras Lanuf Oil & Gaz Processing Co. Inc" (Держава Лівія) в КПІ ім. Ігоря Сікорського – такою була мета візиту до нашого університету представників цієї компанії. Зустріч відбулася 21 січня 2020 року, і участь у ній взяли: з лівійської сторони – член правління компанії,  головний операційний директор Абдульразаг Заріба, директор з управління персоналом Мохамед Бен Шрада та інші представники компанії; з боку КПІ ім. Ігоря Сікорського – заступник керівника департаменту міжнародного співробітництва Євген Поліщук, директор Центру міжнародної освіти Володимир Коваль та інші.

Сторони обговорили практичні питання організації перепідготовки лівійських спеціалістів в університеті та укладення відповідних угод. Серед найцікавіших для лівійських фахівців питань під час зустрічі було виокремлено такі: експлуатація та обслуговування нафтохімічних процесів, технології зварювання, технології корозійного захисту, екологічна безпека, системи хімічної та пожежної безпеки та засоби захисту на небезпечних виробництвах. Були також розглянуті питання щодо напрямів, за якими можуть проводитися тренінги, їхня тривалість, типи сертифікатів, які видаватимуться після завершення навчання, тощо.

Гості також ознайомилися з алеєю видатних учених, життя і діяльність яких були тісно пов'язані з КПІ, відвідали Державний політехнічний музей при КПІ ім. Ігоря Сікорського та його Відділ історії авіації і космонавтики.

Дата події