24 вересня в Центрі культури та мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася зустріч представників адміністрації університету з першокурсниками.

Новоспечених київських політехніків привітала проректор з навчально-виховної роботи Наталія Семінська. Вона розповіла про структуру, здобутки і традиції університету, поінформувала про заходи, які регулярно проводяться в університеті, – наукові, культурно-масові, спортивні тощо. "Для департаменту навчально-виховної роботи, – сказала Наталія Валеріївна, – студент завжди в пріоритеті, і саме ми допоможемо вам розібратися у будь-яких моментах, пов'язаних з навчанням і перебуванням в університеті".
Далі Наталія Семінська по черзі надавала слово начальникам відділів департаменту, які з демонстрацією слайдів розповіли про те, як студенту краще поєднувати виконання своїх обов'язків з можливостями, які розкриваються перед ним у КПІ. І як студентам допомагатиме департамент навчально-виховної роботи в усіх напрямах їхньої діяльності. Зокрема, торкалися й питань координації навчально-виховного процесу, програм подвійного диплома, обміну студентами, організації та проживання студентів у гуртожитку, соціального і стипендіального забезпечення, обліку військовозобов'язаних, спортивно-оздоровчої та культмасової роботи.

Насамкінець відбувся концерт за участю художніх колективів Центру культури та мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського: лунали українські народні і сучасні пісні, демонструвалися запальні танці. Присутні в залі першокурсники могли пересвідчитись у тому, що КПІ надає можливість цікаво, розумно та з користю організувати своє дозвілля – у танцювальних ансамблях, театрі, хоровій капелі чи в команді Ліги сміху.

[24.09.2019 | 16:30] Що ти знаєш про КПІ та його можливості?

зустріч із першокурсникамиЩоб зорієнтуватися в просторі КПІ приходь та дізнайся ЯК:

  • вчасно та успішно скласти сесію
  • отримувати стипендію і бути соціально захищеним
  • пізнавати світ завдяки програмам мобільності
  • знайти себе у майбутній професії
  • відкрити у собі лідерські якості та навчитися працювати у команді і знайти нових друзів та реалізувати наукові та творчі здібності
  • підтримувати в здоровому тілі здоровий дух
  • стати частиною волонтерського руху

Ми чекаємо саме на тебе!
24.09.2019 о 16.30 приходь до Центру культури та мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Твоя Команда ДНВР!

Дата події