11 квітня КПІ ім. Ігоря Сікорського та Університет Чандігарх (Республіка Індія) підписали Договір про партнерство.

Від імені університету документ підписав проректор з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, від імені Університету Чандігарх – його Почесний віце-канцлер д-р Раджіндер Сінгх Бава.

Договір розроблено з метою розширення наукових контактів та співробітництва між вищими навчальними закладами України та Республіка Індія. Документом передбачено, що співробітництво здійснюватиметься за такими напрямками: інформування про навчальні програми, реформування навчального процесу, обмін науковою та науково-методичною літературою, проведення наукових консультацій, обмін досвідом роботи, відрядження професорсько-викладацького складу з метою читання циклів лекцій, взаємне запрошення викладачів та наукових співробітників на конференції, семінари, наукові симпозіуми, робота над спільними освітніми, дослідницькими проектами як двосторонніми,так і в рамках міжнародних програм тощо.

Перед підписанням відбулася обговорення напрямів і механізмів співпраці, участь у якому взяли заступник директора з міжнародних відносин Університету Чандігарх д-р Раджан Шарма, заступник проректора з міжнародних зв’язків Євген Поліщук та інші. Для гостей було організовано ознайомчу екскурсію кампусом КПІ ім. Ігоря Сікорського, відвідання Державного політехнічного музею та його відділу історії авіації та космонавтики. Учасники зустрічі також обмінялися презентаціями своїх університетів.

Дата події