4 квітня КПІ ім. Ігоря СІкорського відвідала новопризначена директорка представництва Турецької агенції зі співробітництва та координації (Turkish Cooperation and Coordination Agency – ТІКА) в Україні Есін Адкарн Ергін.

ТІКА забезпечує організацію співпраці з турецькими партнерами для державних установ, організацій, університетів, неприбуткових організацій та приватних структур різних держав. Агенція працює в багатьох країнах світу – від Балканського регіону до Африки, від Близького Сходу до Латинської Америки.

З гостею зустрілися проректор університету з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, заступник проректора з міжнародних зв’язків Ксенія Юдкова, директор Студмістечка університету Олександр Іщенко, начальник адміністративно-господарського управління Петро Костюченко та інші.

Учасники зустрічі обговорили питання поглиблення співпраці КПІ ім, Ігоря Сікорського та Анкарського університету, а також підтримки з боку ТІКА проекту реконструкції залу Вченої ради університету. Зауважимо, що торік за підтримки Агенції вже було відремонтовано і оснащено сучасним обладнанням Лабораторію чистої води на інженерно-хімічному факультеті університету.

Дата події