23 червня 2018 року в Українсько-Японському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася подія, важлива для всіх слухачів та викладачів курсів японської мови, – вручення свідоцтв про завершення курсів японської мови. Це подія, коли можна підбити підсумки плідного навчального року, озирнутися назад та прослідкувати власний прогрес у вивченні такої непростої, але такої цікавої мови – японської.

З піднесеним настроєм слухачі зібралися у великій залі, де їх тепло привітали проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Петро Киричок та викладачі курсу. Після цього всі, хто успішно склали поточні іспити та не перевищили ліміт пропусків занять, отримали свідоцтва про закінчення курсу.

За доброю традицією, найуспішніші слухачі та ті, хто не пропустив жодного заняття, були нагороджені невеличкими заохочувальними подарунками. Свідоцтва та подарунки вручали директор Українсько-Японського центру Катерина Олександрівна Луговська та експерт Японського фонду з викладання японської мови Ясунорі Фуджісакі. Після завершення урочистої частини святкування продовжилося фуршетом та невимушеним спілкуванням.

Приємною несподіванкою стала можливість скуштувати справжню автентичну японську страву "карі" від Ясунорі Фуджісакі, яку експерт приготував власноруч. Було надзвичайно приємно чути слова подяки від учнів, більшість з яких обіцяли повернутися в наступному навчальному році та продовжити навчання. Українсько-Японський центр КПІ ім. Ігоря Сікорського чекає на нових слухачів та радо запрошує на курси з вивчення мови Країни Вранішнього Сонця.

М. Дем'янчук

Дата події