Цього року факультет менеджменту та маркетингу святкує свій 25-річний ювілей. Від початку створення  факультету його співробітники – члени профспілки – сформували факультетську профспілкову організацію, яка є структурним підрозділом профспілки нашого університету. Першим головою профбюро ФММ був Микола Прохорович Дорошенко, доцент кафедри економіки і підприємництва.

Натепер до профспілкової організації ФММ входять 143 співробітники. Організаційну роботу профорганізації виконує профбюро факультету у складі голови О.О.Кожемяченко, заступника Л.Л.Ведути, члена профбюро Е.Б.Любименко, а також профгрупоргів структурних підрозділів: Ж.М.Жигалкевич, Т.Е.Крилової, В.О.Юхимця, Н.Ю.Скребньової-Ренської, Н.В.Ткачук, О.Ж.Кравченко. Основними напрямами роботи нашої профорганізації є допомога співробітникам факультету, членам профспілки, у вирішенні проблем, що виникають у сфері соціально- трудових відносин. На факультеті сформувалася добра традиція конструктивної співпраці з адміністрацією факультету, зокрема деканом проф. О.А.Гавришем, щодо вирішення цих проблем.

Щороку профорганізація ФММ долучається до реалізації рішень профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського у сфері організації оздоровлення, відпочинку, допомоги сім'ям з дітьми, матеріальної підтримки членів профспілки. Наші співробітники мають можливість отримати часткову компенсацію вартості путівок до університетських баз відпочинку, користуватися басейном спорткомплексу університету на пільгових умовах, оздоровлювати дітей у дитячих таборах з компенсацією частини вартості путівки коштом профспілкової організації, отримувати грошову допомогу.

Доброю традицією профбюро ФММ стало проведення виїзних семінарів-навчань членів профспілки. Із 3 по 5 травня цього року було проведено черговий семінар, його тема – "25-річчя профбюро ФММ: досягнення, досвід і завдання". Виїзний семінар – це приємна можливість подорожі, відпочинку, плідних дискусій, конструктивної критики, формування планів на майбутнє. Цього року виїзний семінар відбувся за маршрутом "Золота підкова Львівщини". У семінарі взяли участь 29 співробітників. Було обговорено актуальні питання оплати й умов праці. Члени профорганізації висловили критичні зауваження і побажання щодо покращення подальшої роботи профбюро факультету.

Профбюро ФММ зустрічає своє 25-річчя, сповнене творчих планів і віри в їх здійснення.

О.О.Кожемяченко, голова профбюро ФММ

Дата події