Весна! Прекрасна пора, коли природа прокидається, оживає після зими, а студенти все частіше гуляють у парку КПІ, їздять з друзями на природу.

Особливо подобається весна в Україні студентам, які приїхали до нас з інших країн. 4 травня викладачі кафедри мовної підготовки іноземців І.В.Корабльова та Ю.М.Галка разом зі  студентами з Іраку, Китаю та В'єтнаму, які перший рік вивчають російську та українську мови, їздили на екскурсію в м. Житомир.

Це старе українське місто зі своєю історією. Ще по дорозі до Житомира студенти ставили багато запитань, дивлячись з автобуса на українські простори.

У Житомирі студенти відвідали Музей космонавтики ім. С.П. Корольова. Після екскурсії вони ще довго розглядали експонати, макети космічних супутників і космічних кораблів, ставили запитання щодо їх створення, фотографувалися.

Потім був обід у затишному кафе на центральній площі м. Житомира і відвідання прекрасного парку ім. Юрія Гагаріна. Екскурсанти  милувались мостом через  річку Тетерів та чудовими краєвидами міста. А ще їм сподобалися атракціони – колесо огляду, автотрек. Додому вирушили з відчуттям нового і прекрасного в душі.

І.В.Корабльова, Ю.М.Галка, В.А.Шрайф

Дата події