27–29 квітня 2015 р. в Одесі, на базі Одеської національної академії зв`язку ім. О.С.Попова відбулась Всеукраїнська студентська олімпіада з телекомунікацій. В олімпіаді взяли участь студенти із 9 технічних вишів Києва, Харкова, Сум, Одеси, Львова та Запоріжжя. Наш університет представляли студенти Інституту телекомунікаційних систем.

Олімпіада проходила за напрямом "Телекомунікації" для студентів 4-го курсу та спеціальностями "Інформаційні мережі зв'язку" і "Телекомунікаційні системи та мережі" для студентів 5-го та 6-го курсів.

За напрямом "Телекомунікації" студенти Олександр Залозний, Олег Кулик та Максим Орищук вибороли перше командне місце, а студенти Олександр Половий, Станіслав Бойченко, Олег Адамович за спеціальністю "Інформаційні мережі зв'язку" посіли друге командне місце.

Окрім того, в індивідуальному заліку за напрямом "Телекомунікації" Олег Кулик посів перше місце, Олександр Залозний – друге місце, а за спеціальністю "Інформаційні мережі зв'язку" Олександр Половий зайняв третє місце.

Також грамотами за високі знання з дисциплін нагороджені: Максим Орищук та Станіслав Бойченко – за оригінальне розв'язання задач з дисципліни "Телекомунікаційні системи передачі", Світлана Вергун – за оригінальне розв'язання задач з дисципліни "Телекомунікаційні та інформаційні мережі"

В.В.Курдеча

Дата події