Кавітатор. Очищати рідини швидко й ефективно

Щоразу готуючи матеріали про ті чи інші наукові розробки, що виконуються в КПІ, не перестаєш дивуватися розмаїттю напрямів і тем. От кому відомо про кавітатор? Невеликій групі фахівців та, можливо, автомобілістам.

Студенти ІТС на олімпіаді з телекомунікацій

27–29 квітня 2015 р. в Одесі, на базі Одеської національної академії зв`язку ім. О.С.Попова відбулась Всеукраїнська студентська олімпіада з телекомунікацій. В олімпіаді взяли участь студенти із 9 технічних вишів Києва, Харкова, Сум, Одеси, Львова та Запоріжжя.

Розробки КПІ на престижній виставці "UN Technology Fair 2015"

На щорічній міжнародній виставці "UN Technology Fair 2015", зорганізованій Організацією Об'єднаних Націй, що пройшла  23–24 квітня 2015 р. на базі підтримки миротворчих місій ООН в Іспанії, вперше було представлено інноваційні вироби науковців НТУУ "КПІ".

Охорону праці в КПІ забезпечимо. Засідання профкому співробітників університету 28 квітня 2015 року

Хід виконання завдань розділу "Охорона праці і здоров'я" Колективного договору НТУУ "КПІ" розглядався на засіданні профкому співробітників університету 28 квітня 2015 р. З інформацією виступив член комісії профкому з питань охорони праці М.М.Полторацький.

Робота з Nestle

У квітні відбулася зустріч студентів 4-5 курсів кафедри промислового маркетингу ФММ з представниками компанії Nestlе в Україні: Анною Чепурною та Наталією Позіховською, фахівцями з підбору й навчання персоналу.

Відлуння Чорнобиля. Зустріч студентів з людиною-героєм Сергієм Васильовичем Широковим

17 квітня в 5-му корпусі (ТЕФ) відбулася зустріч студентів з людиною-героєм, висококласним професіоналом у галузі атомної енергетики, у недалекому минулому професором кафедри АЕС і ІТФ Сергієм Васильовичем Широковим.

Змагаються красиві та граційні

Змагання з шейпінгу в рамках Спартакіади НТУУ "КПІ" пройшли 16.04.2015 р. в спорткомплексі університету. Основна мета змагань – популяризація спорту та здорового способу життя.