Сьогодні гість редакції – студентка шостого курсу Інституту телекомунікаційних систем Любов Кононенко. За успіхи в навчанні, науковій роботі та громадському житті її відзначено іменною стипендією Президента України.

На сьогоднішній день Любов успішно навчається в магістратурі, проводить наукові дослідження в галузі телекомунікацій і досягла значних результатів: має 9 науково-технічних публікацій, бере активну участь у наукових конференціях. Також Любов у складі команди ІТС є переможницею всеукраїнського конкурсу компанії МТС «Професіонали майбутнього – 2011» для студентів профільних ВНЗ за напрямом «Телекомунікації». За підсумками змагання вона нагороджена дипломом «За практичну значущість та швидкість реалізації проекту».

Окрім навчання, Любов знаходить час і для громадського життя факультету. Ще на першому курсі її обрали профоргом групи, потім протягом трьох років вона сумлінно виконувала обов’язки старости академічної групи. У 2010 році у складі делегації ІТС Любов Кононенко відвідала  Дрезденський університет. Вона входить до складу міжнародного офісу ІТС, бере участь у виконанні програми розвитку міжнародної діяльності інституту. Також працювала заступником голови студентської ради ІТС з інформаційного напряму.

«Для мене стипендія Президента України –  не лише винагорода за минулі досягнення, а й гарний стимул розвиватися в майбутньому, поштовх до завоювання нових вершин, – розповідає Любов. – Я вдячна адміністрації ІТС й університету за можливість творити і реалізувати себе в стінах КПІ. Студентам молодших курсів бажаю використовувати всі можливості в навчанні й поза навчальними аудиторіями. Головне не зупинятися на досягнутому, завжди ставити перед собою нові цілі і сумлінно працювати для їх здійснення».

Підготувала Марина Іщенко