Основним завданням держави на сьогоднішній день є не лише наділення громадян широким комплексом прав і свобод, а й створення умов для їх належної реалізації. Влада завжди зацікавлена в роботі громадських організацій, які сприяють і допомагають у створенні благоустрою на території, де ми з вами проживаємо.

Влада готова сприяти покращенню і заохоченню членів організацій та підтримувати їх ініціативи з попередження та профілактики правопорушень. І ось нещодавно громадське формування з охорони громадського порядку НТУУ «КПІ» знову показало свою роботу з найкращої сторони. За це колектив ГФОГП  НТУУ «КПІ»  було нагороджено грамотою голови  Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації «За вагомий внесок у забезпечення охорони громадського порядку та профілактики злочинності» на території Солом’янського району міста Києва.

Також можна привітати за прекрасну організацію роботи з охорони та профілактики злочинності на території університету керівника громадської організації з охорони громадського порядку НТУУ «КПІ» Вадима Анатолійовича Кондратюка. За цей вагомий внесок у забезпечення порядку та співпрацю з органами внутрішніх справ керівника було нагороджено медаллю «За сприяння правоохоронним органам» від Міжнародної громадської організації «Спілка генералів органів внутрішніх справ України».

Тож можна констатувати, що громадське формування з охорони громадського порядку НТУУ «КПІ» є надійним помічником для органів внутрішніх справ України у попередженні і припиненні правопорушень.

За інформацією Я.М. Демчика, заступника начальника штабу ГФОГП НТУУ «КПІ»