28 травня відбулося чергове засідання Вченої ради університету. Розпочалося воно із привітання ювілярів: завідувача кафедри металознавства та термічної обробки ІФФ Я.В.Зауличного, завідувача кафедри математичних методів захисту інформації ФТІ М.М.Савчука та директора навчально-наукового медико-інженерного центру В.П.Яценка.

Після цього відбулося нагородження факультетів – переможців та призерів у загальному заліку за результатами підсумків проведення Спартакіади НТУУ "КПІ" серед студентів 2011/2012 н.р. Переможцем спартакіади в загальному заліку став ВПІ, друге місце зайняв ВІТІ, третє – ТЕФ.

Вчена рада розглянула конкурсні справи щодо обрання на посади деканів, завідувачів, професорів кафедр та присвоєння вчених звань.

Другим питанням порядку денного була підготовка до нового навчального року. Доповідав перший проректор Ю.І.Якименко. Він, зокрема, повідомив про продовження робіт щодо створення електронного кампусу, який запрацює з вересня поточного року, і зазначив, що отримати паролі і підключитися до кампусу зможуть як студенти, так і викладачі.

Під час обговорення третього питання проректор з наукової роботи М.Ю.Ільченко поінформував про зарахування до докторантури та про результати конкурсу НТУУ "КПІ" на кращий підручник, навчальний посібник, монографію.

На завершення були розглянуті поточні справи.

А.А.Мельниченко, вчений секретар НТУУ "КПІ"

Дата події