Найвищою матеріальною винагородою в державі для студентів вишів є призначення їм академічної стипендії Президента України. У цьому семестрі п'ятеро політехніків за успіхи в навчанні, результативні наукові дослідження та активну громадську позицію удостоїлися такої честі. Серед них аж чотири представники ФММ. Сьогодні їм слово.

Катерина Деміденко, 4-й курс: Для мене присудження іменної стипендії стало значним особистим досягненням, стимулом до подальшого розвитку та поштовхом до завоювання нових вершин. Це чудово, що керівництво держави відзначає здобутки студентів як у науковій сфері, так і в громадському житті та заохочує реальною матеріальною допомогою нові ініціативи.
Ігор Жадан, 4-й курс: Вважаю за велику честь і відповідальність отримувати іменні стипендії Президента України та депутата Д.Й.Андрієвскього. Призначення підвищеної стипендії особисто для мене є свідченням того, що три роки мого наполегливого навчання та наукової роботи відмічені гідною нагородою, адже адміністрація університету й факультету уважно й зацікавлено ставиться до своїх студентів. Така увага та заохочення мотивують до подальшої роботи та бажання гідно представляти свій факультет.

Висловлюю щиру вдячність і обіцяю й надалі бути гідним студентом нашого університету, зосередженим на підвищенні рівня своєї освіти та вдосконаленні навичок суспільної діяльності.

Людмила Стадченко, 4-й курс: Я дуже вдячна кафедрі промислового маркетингу, нашому факультету та взагалі КПІ за таку прекрасну можливість отримувати винагороду за свою наполегливу працю (маю на увазі відмінне навчання й активну наукову роботу). Іменні стипендії – це не лише додаткові кошти, а й певне визнання. Дуже приємно бути серед тих студентів, роботу яких визнано гідною винагороди. Це прекрасне заохочення студентів не лише до успішного навчання, а й до наукової роботи.

Юлія Хваль, 4-й курс: Хочу висловити щиру подяку Президенту України та депутату Д.Й.Андрієвському за надану можливість отримувати додаткову стипендію.  Для мене така нагорода стала найвищим здобутком за чотири роки наполегливої праці в університеті. Це, у свою чергу, є для мене значним стимулом для подальшого навчання та надихає на досягнення ще вищих цілей у науковій роботі.

За інформацією ФММ