Новорічні міні-інтерв’ю

Рік запам'ятався більш-менш стабільною працею студентів та викладацького складу, ефективними підходами до наукової діяльності.

Стипендіати Президента України з ФММ 2011

Найвищою матеріальною винагородою в державі для студентів вишів є призначення їм академічної стипендії Президента України. У цьому семестрі п'ятеро політехніків за успіхи в навчанні, результативні наукові дослідження та активну громадську позицію удостоїлися такої честі.

Результативні та мобільні - ІФФ

Наприкінці року прийнято підводити підсумки, і дуже приємно, коли вони вагомі. Зокрема, на кафедрі фізики металів ІФФ. Професора цієї кафедри Світлану Михайлівну Волошко визнано переможцем університетського рейтингу 2011 р. "За наукові досягнення студентів".

Програма ERASMUS MUNDUS тепер і в НТУУ "КПІ"!

Erasmus Mundus – це міжнародна програма співпраці і мобільності у сфері вищої освіти, яку ініціювала і фінансує Європейська Комісія. Метою програми є розвиток співробітництва Європейського Союзу з іншими країнами у сфері вищої освіти – передача передового досвіду реалізації Болонського процесу через організацію обміну студентами (на бакалаврському, магістерському та докторському рівнях) та науково-педагогічними кадрами.

Конкурс і бюрократичні ігри

15 грудня в Інформаційному агентстві УНІАН відбулася прес-конференція на тему «Оголошення конкурсу на заміщення посади ректора КПІ: кому закон не писаний». У прес-конференції взяли участь голова профкому співробітників НТУУ "КПІ" Віталій Молчанов, голова профкому студентів НТУУ "КПІ" Андрій Гаврушкевич, заступник голови Наукового товариства студентів і аспірантів НТУУ "КПІ" Валерій Буняк та голова Студентської ради НТУУ "КПІ" Олег Десятов.

Містера КПІ - 2011 обрано!

13 грудня в Центрі культури та мистецтв НТУУ "КПІ" відбулося наймасовіше свято сили, інтелекту та креативу – Містер КПІ-2011.