12 квітня 2011 року в НТУУ "КПІ" відбулася ІV Науково-практична конференція студентів та аспірантів "Погляд у майбутнє приладобудування". У роботі конференції взяли участь близько трьохсот учасників, що представляли не тільки наш університет, а й Білоруський національний технічний університет, Івано-Франківський національний університет нафти і газу, Східноукраїнський НУ ім. Володимира Даля, НТУ "Харківський політехнічний інститут" та ін.

На конференції були представлені доповіді з теорії та практики навігаційних приладів і систем; оптичних та оптико-електронних приладів і систем; теорії і проектування систем вимірювання механічних величин, мікро- і нано­пристроїв; інформаційних технологій; аналітичного, екологічного, біомедичного приладобудування; неруйнівного контролю, медичної діагностики та ін.

Грамоти за кращі доповіді  отримали студенти ПБФ: Михайло Даценко (ПБ-91), Дар'я Крепак (ПК-61), Людмила Мисливець (ПК-62), Руслан Пахалюк (ПМ-51), Валентин Рудик (ПБ-52), Марія Терещенко (ПБ-62), Катерина Харитоненко (ПО-51), Сергій Цибульник (ПГ-62), Вікторія Чорна (ПО-52), Дмитро Шевчук (ПГ-62), Віталій Шидловський (ПМ-51), Антон Шило (ПН-61), Артем Шило (ПН-61).

За інф. ПБФ

Дата події