21 квітня в 101-й аудиторії 7-го корпусу відбувся університетський тур олімпіади з англійської мови, в якому взяли участь студенти першого та другого курсів, що відзначилися на факультетських турах олімпіади. Олімпіада була організована та проведена кафедрою англійської мови технічного спрямування №1.

Завдання олімпіади  складалося з двох частин: письмової та усної. Письмова частина містила аудіювання, завдання на знання граматики та лексики і завершувалася невеликим твором на задану тему. На написання було відведено півтори години. Після завершення письмової частини студенти приступали до усної. Кожен студент підходив до одного з викладачів, витягував білет з темою та висловлював свої думки по цій темі. Призерами олімпіади стали: 1-ше місце – Ольга Бібко, ТЕФ; 2-ге місце – Андрій Лазаренко, ФТІ; 3-тє місце посіли зразу два студенти – Олександра Ломаєва, ММІФ та Денис Трохимчук, ФЕЛ. Всього в олімпіаді взяли участь 64 студенти. Спілкування викладачів зі студентами відбувалося в теплій, дружній атмосфері і сприяло зацікавленості студентів у подальшому вдосконаленні своїх знань з англійської мови.

Слід окремо відмітити професійність викладачів, яким вдалося на високому рівні організувати та провести олімпіаду, та студентів, що старанно виконували завдання олімпіади.

Т.В. Проценко, В.В.Новікова, викладачі кафедри АМТС №1, ФЛ