Засідання Вченої ради НТУУ “КПІ” 9 березня 2011 р. головуючий ректор НТУУ “КПІ” професор М.З.Згуровський розпочав з привітання жіночої частини нашого колективу з нагоди Міжнародного жіночого дня. Також ректор привітав з ювілеєм завідувача кафедри технології неорганічних речовин та загальної хімічної технології О.О.Андрійка. Далі М.З.Згуровський вручив атестати професора заступнику завідувача кафедри промислової електроніки Ю.С.Ямненко, викладачу кафедри загальної та експериментальної фізики О.Ю.Горобець та професору кафедри теоретичних основ радіотехніки О.Б.Шарпану.

Першим на порядку денному заслухали доповідь першого проректора Ю.І. Якименка на тему «Забезпечення якості освіти та інтеграції з ринком праці». В ході звіту було наведено результати соціологічного дослідження серед роботодавців, яке було проведене НДЦ ПС «Соціоплюс». У ньому були проаналізовані складники якості освіти наших випускників та їх конкурентоспроможність на ринку праці за рядом показників. У підсумку робота була визнана позитивною, а звіт було прийнято з внесеними доповненнями в проект рішення.

Другим питанням заслухали доповідь про підсумки навчально-виховної роботи в університеті за 2010 р. і завдання на 2011 р. проректора з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламова. У доповіді проректор навів дані, що стосуються студентської успішності і попередження правопорушень, розповів про культурно-масові та спортивні заходи, які проходили в нашому університеті. До обговорення звіту долучились ректор М.З.Згуровський та завідувач кафедри радіоконструювання Ю.Ф. Зіньковський, висловивши свої зауваження та рекомендації. В підсумку звіт та проект рішення було прийнято.

На завершення засідання були розглянуті конкурсні та поточні справи.

Інф. “КП”