На засіданні Вченої ради: 09.03.11

Засідання Вченої ради НТУУ “КПІ” 9 березня 2011 р. головуючий ректор НТУУ “КПІ” професор М.З.Згуровський розпочав з привітання жіночої частини нашого колективу з нагоди Міжнародного жіночого дня. Також ректор привітав з ювілеєм завідувача кафедри технології неорганічних речовин та загальної хімічної технології О.О.Андрійка. Далі М.З.Згуровський вручив атестати професора заступнику завідувача кафедри промислової електроніки Ю.С.Ямненко, викладачу кафедри загальної та експериментальної фізики О.Ю.Горобець та професору кафедри теоретичних основ радіотехніки О.Б.Шарпану.

«Samsung Electronics» в НТУУ «КПІ»

Зустріч делегації компанії «Samsung Electronics» (Республіка Корея) з представниками НТУУ «КПІ» відбулася 2 березня. До складу делегації гостей входили відповідальні працівники компанії «Samsung Electronics», які працюють як у Республіці Корея, так і в Україні.

Поєднуємо масштабність заходів з індивідуальним підходом до студентів [навчально-виховна робота в 2010]

Щороку Київський політехнічний видає дипломи декільком тисячам своїх випускників і працює на підготовку своїх вихованців уже 113-й рік. КПІ не тільки зберіг традиції високоякісної підготовки фахівців, а й дбайливо  переорієнтував їх та додав нових традицій відповідно до нових умов життя.

Буквар Тараса Шевченка

Тарас Шевченко – видатний український поет, прозаїк, драматург, художник, політичний та громадський діяч. Він був людиною універсальних талантів та інтересів. Усе його життя присвячене українському народові. Він мріяв про ті часи, коли Україна стане незалежною, коли в Україні будуть поважаться мова, історія, коли люди стануть щасливими.

Пам’ять про Вчителя [Володимир Васильович Огієвський]

26 лютого 1979 р. не стало засновника радіотехнічної школи КПІ професора Володимира Васильовича Огієвського. Про його масштабну діяльність нещодавно йшла розмова в публікації “Київського політехніка” від 25 листопада 2010 р. на тему “Платан професора Огієвського”.

Лекція представника НАСА

Першого березня до НТУУ "КПІ" завітав представник Національного управління США з аеронавтики і дослідження космічного простору (НАСА) Патрік Баззард.

На День народження до Лесі

25 лютого Україна відзначила 140-річчя з дня народження своєї геніальної поетеси, драматурга, перекладача, громадського діяча Лесі Українки. Причому відзначила не лише на державному рівні. Бо серед звичайних громадян, які не мають стосунку до організації офіційних вшанувань, прихильників і знавців творчості нашої великої співвітчизниці в Україні нині є чимало.