Чергове засідання профспілкового комітету співробітників НТУУ «КПІ» відбулось 25 січня в залі засідань Вченої ради. Було розглянуто питання: про початок колдоговірної кампанії в університеті та його підрозділах (доповідачі – В.І.Молчанов, В.О.Корсаков); про нововведення в порядку оподаткування трудових доходів громадян, діяльності вищих навчальних закладів та профспілкових організацій (доповідач – В.І.Молчанов); про орга­нізацію спортивно-оздоровчої роботи профкому в 2011 році (доповідач – О.І.Шейко); про організацію столичної муніципальної лікарняної каси (доповідач – В.О.Корсаков, представник каси) та ін.

Наприкінці 2010-го в університеті розпочалася колдоговірна кампанія. Доповідачі охарактеризували особливості її організації й проведення в поточному році та зазначили контрольні строки реалізації окремих заходів щодо перевірки та укладання колективних договорів у підрозділах.

Про зміни в податковому законодавстві поінформував В.І.Молчанов, а саме: про введення єдиного со­ціального податку для працівника й особливості формування кошторису пенсійного фонду, фонду соцстраху та інших. Заступник голови профкому О.І.Шейко повідомив про зміни в розкладі роботи спортивних секцій для співробітників КПІ у весняному семестрі 2011 року (з розкладом занять у Центрі ФВС можна ознайомитися на http://profkom.kpi.ua/305.html, з прейскурантом платних послуг – на http://profkom.kpi.ua/306.html ).

З огляду на ініціативу київської влади організувати муніципальну лікарняну касу, на засіданні профкому виступив представник каси, який розповів про мету, завдання та шляхи реалізації лікарняної допомоги киянам, види послуг, що підпадають під неї, а також фінансову участь у них мешканців столиці.

Також було вирішено поточні справи та кадрові питання.

 За інформацією профкому співробітників