Продовжуємо знайомити читачів з кращими студентами нашого університету – іменними стипендіатами. Сьогодні гості «КП» – студенти ІПСА, стипендіати ректора НТУУ «КПІ». Їм слово.

Віктор МачулянськийВіктор Мачулянський: Вітаю всіх! Я навчаюся на 6-му курсі, у гр. КА-51. Завжди хотів зробити внесок у розвиток своєї країни і всього світу в цілому, саме тому вирішив займатись науковими розробками. У моєму доробку – участь у Міжнародних науково-технічних конференціях «САІТ-2009», «САІТ-2010» та науково-практичній конференції «Перспективні напрямки сучасної електроніки». Тож маю публікації у збірниках цих конференцій. Також був виконавцем наукової державної розробки за держбюджетною тематикою «Захист чутливого електронного обладнання від впливу електромагнітних завад із застосуванням матеріалів, виготовлених за нанотехнологіями» та «Наноматеріали для електронних схем високої інтеграції». Брав участь у підготовці, організації та проведенні Міжнародних науково-технічних конференцій САІТ у 2008-2010 рр.

Кирило ГолодновКирило Голоднов: Усім привіт! Мене звати Кирило Голоднов, я навчаюся в гр. КА-72. Обожнюю математику, почав нею займатися ще зі школи, і донині вона лишається моїм захопленням.  Дуже люблю розв’язувати олімпіадні задачі. На першому та другому курсах займав 1-ше абсолютне місце серед усіх курсів та 2-ге місце відповідно в університетській олімпіаді з математики та 3-ті місця у Всеукраїнській олімпіаді в Севастополі. Був нагороджений Почесною грамотою Вченої ради НТУУ «КПІ». З третього курсу займаюся науковою діяльністю з сучасного напряму «Використання технологій паралельних обчислень на GPU», брав участь у двох наукових конференціях та публікувався у збірниках цих конференцій. На даний момент планую наукові розробки з предметної галузі «Функціональний аналіз».

Роман ШмалькоРоман Шмалько: Вітаю! Я навчаюся у гр. КА-55, є її старостою. До всього, за що беруся, докладаю максимум зусиль, щоб досягнути найкращого результату. І взагалі в житті прагну до створення та реалізації чогось нового, що власне і стимулює мене до роботи з науковими розробками. Виступав з доповідями в Україні та за кордоном на таких Міжнародних наукових конференціях: «САІТ-2010», «САІТ-2009», «Innovationsin Scienceand Technology», «Моделювання-2010», «Ломоносов-2010», Чорноморського державного університету ім. П.Могили, з прикладної математики та інформатики (СНКПМІ-2009) та ін. Також маю публікації у фахових виданнях та наукових журналах ВАК. Був членом оргкомітету Міжнародних науково-технічних конференцій САІТ у 2008-10 рр. та ін. За період навчання був засновником та заступником голови правління МГО «Спілка активістів ННК «ІПСА», головою студради ННК «ІПСА», головним редактором студентської газети «ІПСухА» тощо.  Люблю КПІ, поважаю і пишаюся нашими викладачами,  впевнений, що в ІПСА навчаються кращі студенти.

Олексій СлюсаренкоОлексій Слюсаренко: Привіт! Я навчаюся на 4-му курсі у гр. КА-71. Ще зі шкільних років мені подобалося брати участь у предметних олімпіадах, тож і нині я не уявляю свого життя без фахових змагань. За роки навчання я брав участь у таких Міжнародних олімпіадах: KPI-open (2009, 2010), півфіналі Всесвітнього чемпіонату світу з програмування (Румунія, 2009), фіналі Всесвітнього чемпіонату світу з програмування (Швеція, 2009), Відкритому Південно-кавказькому чемпіонаті з програмування (2008) – ІІ місце, Всеукраїнських олімпіадах з математики (2010, 2008, 2007), Всеукраїнській олімпіаді з програмування (2009) – І місце, Всеукраїнській олімпіаді з математики (2009) – І місце, півфіналі Всеукраїнської олімпіади з програмування (2010) – ІІ місце, LXX студентській математичній олімпіаді ім. Вільяма Ловелла Патнема в Україні (2009) – ІІІ місце, Всеукраїнській олімпіаді з програмування (2008) – ІІІ місце.

Вважаю роки навчання в КПІ – найкращими, тут гарні друзі і шановані викладачі, відомі у світі.

За інформацією студради ІПСА