Четверте засідання спільного Координаційного комітету Проекту Японської агенції міжнародного співробітництва (JICA) «Українсько-японський центр НТУУ «КПІ» відбулося 30 червня. У його роботі взяли участь керівники НТУУ «КПІ» та УЯЦ, представники Мінекономіки, МЗС, Міносвіти і науки України, Посольства Японії в Україні, головного офісу  JICA та ін.

Вітаючи присутніх, ректор університету М.З.Згуровський поінформував, що за 4 роки виконання проекту досягнуто хороших результатів. У співпраці з Посольством Японії та JICA виконано низку проектів, важливих для наших країн. Він запевнив, що університет зробить усе можливе для подальшої успішної діяльності УЯЦ. Присутніх також привітали І.Сенченко з Мінекономіки України та С.Свищева з Держкомпідприємництва. Директор Проекту УЯЦ п.О.Мідзутані зробив презентацію останніх заходів УЯЦ, що стосувалися бізнесу, японської культури та мови, а директор УЯЦ НТУУ «КПІ» проф. Б.А.Циганок звітував про роботу за четвертий рік діяльності проекту.

У ході засідання було розглянуто підсумки роботи Проекту протягом четвертого року його виконання та обговорено питання планування роботи, створення нових структур і започаткування нових видів діяльності УЯЦ, а також перспективи співпраці між японськими та українськими партнерами після завершення Проекту.

Інф. «КП»