Ірина Ляшенко, УС-51с

Автор 20 наукових публікацій з економіки. Багаторазовий переможець міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій з економіки. Почесна відзнака вченої ради факультету менеджменту та маркетингу НТУУ “КПІ” “За вагомий внесок у розвиток факультету, зміцнення його авторитету, виховання висококваліфікованих спеціалістів” (2008 р.). За досягнення отримує Президентську стипендію та cтипендію депутата Д.Й.Андрієвського.

Ірина Ляшенко

Анна Овчиннікова, УМ-51м

Бере активну участь в університетських та факультетських конференціях, є постійним учасником конференції “В2В маркетинг”, де здобула значну кількість теоретичних та практичних навичок. Проходила багато програм по грантах, створює бізнес-проекти, пов’язані з інноваційною діяльністю. Є автором 17 публікацій. За досягнення отримує Президентську стипендію та cтипендію депутата Д.Й.Андрієвського.

Анна Овчиннікова 

Ольга Мезенцева, УЕ-51м

Бере активну участь у житті факультету, староста групи, відмінниця, проводить велику наукову роботу, бере участь в організації та виступає на наукових конференціях, таких як: V науково-практична конференція “Наука-практика-освіта”, МНТУ; VII Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих учених “Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління”, КПІ. Є автором 20 публікацій. За досягнення отримує Президентську стипендію та стипендію депутата Д.Й.Андрієвського.

Ольга Мезенцева 

Олена Цапук, УМ-51м

Бере участь в організації та виступає на факультетських студентських конференціях, пише наукові статті за напрямами: логістика, розвиток ринку. Є автором 22 публікацій. Бере активну участь в організації Днів факультету. Велика кількість публікацій у сфері логістики (послуг), староста групи, яка займала 2-ге місце по факультету за успішністю. За досягнення отримує стипендію ректора та стипендію депутата Д.Й.Андрієвського.

Олена Цапук 

Анна Цеслів, УК-51м

Учасник всеукраїнських та міжнародних конференцій, автор наукових статей, учасник всеукраїнських економічних олімпіад, брала участь в організації VІІІ науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених  “Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління”. Є автором 5 публікацій. За досягнення отримує стипендію ректора.

Анна Цеслів 

Наталія Марченко, УМ-51м

Учасник усіх університетських конференцій 2009 року, учасник змагань з маркетингу (організатор – компанія “Чернігівське”). Є автором 18 публікацій тезисів і статей, член НТСА. Проходила стажування в компанії “Advanter group”. Староста групи, яка зайняла 1-ше місце по успішності на факультеті та 2-ге по університету. Учасник багатьох наукових конференцій, автор статей по темах науково-технічного розвитку. За досягнення отримує ректорську стипендію.

Наталія Марченко 

Анна Овчаренко, УЕ-61

Не лише учасник міжнародних студентських олімпіад, але й організатор факультетських конференцій протягом 4 років (з 1-го курсу). У 2010 році обрана головою НТСА ФММ. Учасник ІХ Міжнародної конференції НТР: “Економіка технології і управління”. Підтримка 5-ти кафедральних конференцій, 16 публікацій в українських і міжнародних виданнях. За досягнення вже вдруге отримує стипендію ректора.

Анна Овчаренко 

Максим Федоренко, УС-51м

Автор 15 наукових публікацій з економіки; багаторазовий учасник міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій з економіки, 2006-2009 рр. Переможець конкурсу “Нові маркетингові технології” першої національної програми “Професіонали майбутнього” на підтримку талановитих студентів України, МТС, 2008 р.; учасник круглого столу студентів та молодих науковців “Можливості використання японського досвіду менеджменту в Україні”, НТУУ “КПІ”, м. Київ,  2008 р. Лауреат ІІ премії конкурсу молодих учених, спеціалістів і студентів на кращу наукову роботу “Шляхи виходу з економічної кризи”, Президентський фонд Леоніда Кучми “Україна” та Фонд стратегічних оцінок (2009 р.) Капітан команди НТУУ “КПІ” у телевізійній інтелектуальній грі “Бізнес-чемпіонат–2008 (Студентська ліга)” на Першому національному телеканалі (2007-2008 рр.). Почесний голова делегації та робочої групи НТУУ “КПІ” у проекті “Дебати” Фонду “Ефективне управління”. Почесна  відзнака вченої ради факультету менеджменту та маркетингу НТУУ “КПІ” “За вагомий внесок у розвиток факультету, зміцнення його авторитету, виховання висококваліфікованих спеціалістів” (2008 р.).  Переможець дебатних турнірів. Лауреат стипендії Президента України (2008 року) Двічі лауреат стипендії ректора НТУУ “КПІ” (2008, 2010 рр.).

Максим Федоренко 

Тетяна Ткаченко, УМ-51м

Є автором великої кількості публікацій, учасник українських та міжнародних конференцій, учасник Всеукраїнської  олімпіади з маркетингу 2009 року, учасник міжнародних  конференцій (Болгарія, Чехія). Активна діяльність у науковій, культурній та спортивній роботі, член НТСА НТУУ “КПІ”. За досягнення отримує стипендію мера міста Києва та стипендію ректора.

Тетяна Ткаченко