Чергове засідання Вченої ради НТУУ “КПІ” відбулося 14 червня 2010 р. Перед початком засідання його головуючий – ректор університету професор М.З.Згуровський – надав слово представникам  Центрального правління Науково-технічної спілки енергетиків та електротехніків України (НТСЕУ) – віце-президенту, голові виконкому НТСЕУ О.С.Дупаку і члену Центрального правління НТСЕУ Ю.Г.Куцану. Вони вручили ювілейні Нагрудні знаки НТСЕУ членам Центрального правління НТСЕУ – декану ТЕФ д.т.н., проф. Є.М.Письменному, директору ІЕЕ д.т.н., проф. А.В.Праховнику,  декану ФЕА д.т.н., проф. О.С.Яндульському – “за вагомий внесок у розвиток науки та інженерної техніки в галузі енергетики і електротехніки та з нагоди 130-річчя створення на території України першого Науково-технічного об’єднання вчених та інженерів енергетиків і електротехніків, спадкоємницею якого є НТСЕУ”. Ректор вручив знак “Відмінник освіти України” декану ІХФ д.т.н., проф. Є.М.Панову. Далі було вручено нагороди переможцям університетського конкурсу на кращий дипломний проект (роботу) освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” і “спеціаліст”.

Першим питанням порядку денного за доповіддю проректора з наукової роботи чл.-кор. НАН України М.Ю.Ільченка Вчена рада затвердила підсумки конкурсу НТУУ “КПІ” на кращі монографію, підручник та навчальний посібник.

Далі було розглянуто підсумки другої весняної атестації та підготовку до літньої сесії (доповідач – проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов).

За доповіддю директора Інституту моніторингу якості освіти НТУУ “КПІ” В.В.Ясінського Вчена рада затвердила підсумки 10-го туру комплексного моніторингу якості підготовки фахівців.

Далі Вчена рада затвердила бюджет НТУУ “КПІ” на 2010 рік (за доповіддю начальника департаменту економіки і фінансів, головного бухгалтера НТУУ “КПІ” Л.Г.Субботіної).

Наприкінці засідання було розглянуто конкурсні та поточні справи.

Інф. “КП”