Черговий семінар з такою назвою, організований Секцією вихованців КПІ в Польщі, відбувся 21-23 травня 2010 р. у м. Льондек-Здруй (Судети, Золоті гори). Одночасно пройшов і XII з’їзд вихованців КПІ в Польщі.

На початку засідання головуючий зачитав вітальні листи: від проректора з міжнародних зв’язків НТУУ «КПІ» С.І.Сидоренка й начальника управління міжнародних зв’язків НТУУ «КПІ» проф. Б.А.Циганка, а також від генерального секретаря Федерації науково-технічних товариств Головна технічна організація Єжи Гуминського.

У ході семінару присутні переглянули на екрані ретроспективу фотознімків зі спільних заходів Секції за останні роки, починаючи з автобусного виїзду групи випускників до Києва в 2007 р.

Після семінарської частини пройшов XII з’їзд вихованців КПІ в Польщі. Головуючий надав звіт за 4 роки та вручив відзнаки ректора НТУУ «КПІ» нагородженим членам Секції. Ревізійна комісія оцінила работу правління. Було вибрано новое правління Секції. Її головою став Януш Фукса, першим заступником – Павло Вехецький, заступниками – Євгеній Лясковський і Сільвестр Левицький, секретарем  – Андрій Мних, скарбником – Генрік Букальський.

Голова повідомив, что цього року Головне правління Головної технічної организації нагородило золотими почесними знаками професорів НТУУ «КПІ» М.Д.Гераїмчука і С.М.Шукаєва. Почесні знаки буде вручено в Києві.

Януш Фукса, голова Спілки вихованців КПІ в Польщі

Дата події