25 березня в картинній галереї 7-го корпусу НТУУ «КПІ» відбулося відкриття другої частини виставки-конкурсу «Таланти КПІ – 2010». На виставці представлено близько 500 робіт ліцеїстів, студентів та викладачів Київської політехніки.

Перед початком відкриття виставки свої пісні виконав Володимир Пушкін (на фото).

Як зазначила зав. картинної галереї В.С.Тьоткіна, з кожним роком якість фотографій, представлених на конкурс, зростає. Окрім фоторобіт, на виставці можна побачити художню та комп’ютерну графіку.

роботи на конкурсЦьогоріч серед представлених авторів можна побачити постійних учасників конкурсу – викладачів А.Є.Ізволенську (ФММ), О.Ю.Мороз (ХТФ), С.В.Войтка (ФММ), І.О.Мікульонка (ІХФ). Останні двоє, надали для експозиції зроблені під час поїздки до Чорнобиля фотографії, нагадуючи про трагічну сторінку української історії.

Так уже склалося, що кожного року виставка «Таланти КПІ» дивує відвідувачів чимось цікавим, неординарним. Рік 2010 ознаменувався новою технікою Олександра Тихоступа (ВПІ), вперше представленою на конкурсі, – фотографією на полотні.

Не можна уявити виставки без робіт цілої команди фотографів зварювального факультету: Олексій Шерепенко, Валерій Коваль, Ростислав Котвицький-Миронець – щороку вони приємно дивують своїми фотографіями глядачів.

Як буває щороку, до конкурсу залучаються нові учасники, ми дізнаємося про нові імена талановитих у фотомистецтві КПІшників. Експозиція триватиме протягом місяця, журі обиратиме найкращих, а глядачі отримають безліч задоволення від перегляду просто надзвичайних фотографій.

Валерія Добривечір

Дата події