18 березня 2010 р. в залі засідань Вченої ради відбулася 32-га звітно-виборча конференція Первинної профспілкової організації співробітників НТУУ «КПІ».

Делегати заслухали та обговорили звіт голови профкому В.І.Молчанова про роботу профкому за період з 2008 по березень 2010 р., звіт  голови ревізійної комісії Т.В.Панішевої, обрали голову профкому співробітників НТУУ «КПІ», його заступників, членів профкому і членів ревізійної комісії. Делегатів конференції привітали ректор НТУУ «КПІ» М.З.Згуровський і голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М.Яцунь.

Після обговорення доповіді голови профспілки конференція ухвалила постанову, в якій визнала роботу профкому співробітників НТУУ «КПІ» за період з травня 2005 року по березень 2010 року задовільною. У постанові зазначено, що профспілковий комітет у рамках своєї статутної діяльності виконував завдання з соціально-правового захисту та представлення інтересів співробітників-членів профспілки, спрямовував зусилля на покращення умов, праці, оздоровлення та відпочинку, активізував інформаційну, міжнародну та профспілкову інтеграційну діяльність. Основною метою роботи профкому за звітний період була всебічна підтримка співробітників університету у задоволенні потреб та реалізації інтересів у трудовій, творчій, духовній, культурній та спортивній сферах.

Головою профкому на новий п’ятирічний термін було обрано доцента ФЕЛ Віталія Івановича Молчанова, заступниками голови профкому – завідувача лабораторій ПБФ  Валерія Олексійовича Корсакова та доцента ІФФ Олександра Івановича Шейка.

Новообраному голові та складу профкому доручено продовжувати роботу з удосконалення профспілкової роботи щодо захисту прав та інтересів співробітників університету. З цією метою, зокрема, доручено посилити контроль за дотриманням адміністрацією трудового законодавства, продовжити проведення роз’яснювальної роботи з правових та соціальних питань на зборах, школах профактиву, через випуск довідників, посібників, удосконалити систему громадського контролю за пунктами громадського харчування, посилити контроль за санітарним станом території університету, посилити роль профкому в питаннях підготовки та проведення оздоровчого сезону на базах відпочинку університету; вдосконалити практику вивчення та поширення досвіду роботи профспілкових організацій вузів-партнерів НТУУ «КПІ».

Інф. «КП»

Дата події