8 лютого в залі адмінради НТУУ “КПІ” відбулася робоча зустріч УНТЦ, присвячена реалізації Програми з питань незаконного обігу радіоактивних матеріалів, у якій взяли участь представники ЄС, департаменту енергетики США, канадського Бюро з питань захисту від радіоактивного випромінення, фахівці-експерти з України, Молдови, Грузії та Азербайджану.

Звертаючись до присутніх, виконавчий директор УНТЦ пан Ендрю Худ зауважив, що економічні реформи та розвиток громадянського суспільства обіцяють нову епоху для України як країни з ринковою економікою та потужною наукою і технікою, а Україна завжди мала сильний науковий потенціал, здатний відповідати на виклики сьогодення.

Робоча зустріч УНТЦАкадемік НАН України М.З. Згуровський, вітаючи зібрання, наголосив: “Україна прагне розвивати конкурентоспроможну економіку, що базується на інноваціях, із сильним технологічним сектором. На розв’язання цієї проблеми вона спрямовує зусилля вітчизняної академічної та вузівської науки. Учені КПІ завжди успішно вирішували завдання, визначені відповідними державними програмами, займали лідируючі позиції, створюючи нові зразки техніки, відкриваючи таємниці науки”.

Від НТУУ “КПІ” у зустрічі також взяли участь С.О. Воронов – заступник проректора з наукової роботи, співробітники департаменту науки та інноватики й департаменту міжнародного співробітництва.

Інф. “КП”

Дата події