Інженерна школа KPISchool в рамках проєкту «Майбутній КПІшник» - додаткові заняття технічного спрямування (робототехніка, електроніка, програмування тощо) із залученням здобувачів вищої освіти та викладачів університету:.

На кого розрахована: учні 8-11 класів.

Проєкт «Майбутній КПІшник» створений з метою популяризації та розвитку інженерної і наукової думки серед учнівської молоді, створення позитивного іміджу університету, підвищення поінформованості серед вступників про наукову та просвітницьку діяльності КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Запрошуємо приєднатись до проєкту шкільну молодь (5-11 класи) з усіх регіонів України за трьома напрямами:

  1. Студентський наставник - допомога школярам здобувачами вищої освіти розібратися в темах з математики, фізики, хімії та англійської мови за шкільною програмою 8-10 класів.
  2. Інженерна школа KPISchool - додаткові заняття вузького технічного спрямування із залученням здобувачів вищої освіти та викладачів університету: робототехніка, електроніка, програмування тощо (8-11 класи).
  3. Освітньо-екскурсійна діяльність на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського (5-11 класи) – проведення екскурсій Кампусом університету, ознайомлення шкільної молоді з діяльністю факультетів/НН інститутів, роботою наукових, інженерних та соціогуманітарних гуртків тощо.

Реєструйся та доєднуйся до університетської спільноти

Дата події