З 2009 року Україна виступає повноправною країною-учасницею Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів серед учнівської та студентської молоді INFOMATRIX.

З 21 по 23 лютого 2018 року тривав національний етап конкурсу в Україні. І надзвичайно приємно, що всі наші ліцеїсти-учасники очного туру посіли цього року призові місця.

Серед призерів в категорії навчальних проектів Єлизавета Самусенко («Електронні контурні карти») та Олексій Чалий («Assistant For Chemistry»), в категорії апаратного управління – Юлія Шевченко («Додатковий модуль контролю «БОЙЛЕР CONTROL» на платформі ARDUINO»), в категорії проектів спеціального призначення командний проект Дениса Твердохлібова та Олександра Данилевича «ECOCHIP», а в категорії інструментальних проектів командний проект Дмитра Крючкова, Юрія Людомирського та Олександра Булави («Система вияву кислотного середовища в хмарах»). Перше місце в категорії рόботи посів Сергій Лисін з проектом «Робот-пожежник із системою самонаведення на основі комп’ютерного зору».

Дата події