Запрошуємо ближче познайомитися з нашим ФСП

Креатив перемагає стрес. На День святого Миколая з ініціативи філософа, музиканта і культуролога, доцента кафедри філософії Ірини Покуліти відбувся віртуальний перформанс: привітання, музика, конкурси, подарунки і сюрпризи для колег, студентів, аспірантів та їхньої малечі. Особлива вдячність від кафедри нашій гості – керівниці Координаційного центру волонтерів Ользі Мотиновій, яка закликала дарувати свято і тим, хто перебуває в складних життєвих обставинах.

Спасибі закордонним друзям, які приєдналися до дійства!

Анжеліка Акбар, зірка турецької музики (Стамбул). Місячна соната в її виконанні лунала в оточенні інноваційної інсталяції: у стилі ебру просто в темряві під стелею оживала "Зіркова ніч"  Ван Гога.

Наталія Морозова-Шимада  – відома українсько-японська акторка, письменниця і поетеса, разом зі своїм синочком Савою (Токіо) прочитали новорічні вірші.

Любов Боднарчук – знана суспільна діячка у Франції, президентка французької Асоціації "ART culture et créativité" (Париж) у новорічному привітанні зачепила струни душі присутніх мудрими і щирими побажаннями.

А найактивнішими  учасниками  конкурсних етапів стали студенти Аліна Бабій, Євген Гончаренко, Аліна Давидова, Софія Моспан, Вадим Навроцький, Людмила Сіденко і Маргарита Ушакова.

Роль Миколайчика успішно виконав  дуже кмітливий малюк – син аспіранта кафедри Павла Богдана. 

До речі, разом із колективом кафедри філософії у проєкті взяли участь і  викладачі та студенти кафедри психології та соціальної педагогіки Криворізького державного педагогічного університету. З їхньої подачі відбулася Zoom-трансляція волонтерської  вистави молодіжного соціально-психологічного театру для дітей  із вразливих сімей. Цю діяльність у Кривому Розі очолює доцент КДПУ Іванна Вікторівна Размолодчикова.

За три години віртуального спілкування всі учасники відчули душевну єдність і святковий настрій – дуже потрібні речі під час усепланетарного випробування і роз'єднання в реальному вимірі. Тож учасники одностайно вирішили продовжувати такий інноваційний антистресовий формат міжнародного, міжуніверситетського, міжособистісного спілкування!  

Мар'яна Колотило, к.філос.н., доцент кафедри філософії

Дата події