29 березня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідали представники Корейського інституту науки і технологій (Korea Institute of Science and Technology – KIST, м. Сеул) – декан Санг Кьюнг Кім і директор Міжнародної дослідницької академії інституту Кйонг Хва Лі.

З гостями зустрілися проректор університету з навчально-виховної роботи Петро Киричок, начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Департаменту міжнародного співробітництва Андрій Шишолін, координатори академічної мобільності факультету електроніки Антон Попов і факультету біомедичної інженерії Лариса Калашнікова та інші.

Останнім часом співпраця КПІ з південнокорейськими вишами постійно розширюється. Одним із головних партнерів Київської політехніки на цьому напрямі є саме Корейський інститут науки і технологій. Як повідомив на початку зустрічі Петро Киричок, лише за останні два роки на стажуванні в KIST побували десять студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського. Понад те, нині п’ятеро студентів з факультету електроніки і двоє з факультету біомедичної інженерії перебувають в Кореї на навчанні за програмою подвійного диплому.

Тож під час зустрічі її учасники обговорили перспективи й організаційні питання поглиблення такої співпраці, причому не лише у межах програми подвійного диплому, але й в налагодженні наукових обмінів та в інших напрямах.

Після попереднього обговорення Санг Кьюнг Кім і Кйонг Хва Лі провели на факультеті електроніки презентацію програми подвійного диплома KIST-КПІ ім. Ігоря Сікорського для студентів-магістрантів та аспірантів технічних спеціальностей.

Дата події