Є в студмістечку нашого університету підрозділ, без якого важко уявити життя в гуртожитках. Це команда соціальних працівників-вихователів – двадцятка прекрасних жінок!

Сформувався підрозділ не так давно – у 2005 році, але за цей час команда виросла і стала важливою ланкою у вихованні студентів. Робота в університеті – це робота з молодими людьми, у яких багато нереалізованої енергії і які ще знаходяться в процесі особистісного формування, тому соціальні працівники-вихователі виконують важливу і непросту місію. Ці чудові жінки для багатьох студентів стали наставниками. Для когось вони трішки мами, для когось – старші сестри. Вислухати студента, дати пораду чи життєву настанову – ось головна мета кожної з працівниць.

Про своїх співробітниць розповідає директор студмістечка Олександр Іщенко: "З приходом на посаду керівника соціально-виховного спрямування студмістечка Євгенії Борисівни Лазаренко, соціальна робота в гуртожитках вийшла на якісно новий рівень і це позитивно позначилося на психологічному кліматі в студентському середовищі, а також на професіоналізмі соціальних працівників-вихователів. Повинен сказати, що наша команда соціальних працівників є професійним колективом людей з творчим підходом до справи, серед яких заслуженою любов'ю студентів і повагою співробітників користуються Олена Вікторівна Строменко, Людмила Григорівна Татієвська, Тетяна Андріївна Тукіна, Світлана Григорівна Чемерис, Валентина Володимирівна Зарудна та інші працівниці".

Досягнення соціальних працівників важко не помітити, оскільки за час існування служби було проведено безліч заходів різного масштабу: екскурсійні програми, спортивні змагання, пісенні та творчі конкурси, інтелектуальні ті профілактичні заходи, туристичні змагання, благодійні та екологічні акції. За словами самих соцпрацівників, робота зі студентами дає їм заряд активності та молодості. Та головне в тому, що кожна з них – неповторна особистість, наділена творчими поглядами, безмежною добротою, гострим розумом, почуттям гумору, чутливістю, вмінням розуміти, легкістю та прямотою, материнською суворістю, жіночою мудрістю.

Напередодні свята весни та жіночності – 8 Березня вітаємо соціальних працівників-вихователів студмістечка: Олену Володимирівну Соболь, Любов Петрівну Філіпішину, Валентину Володимирівну Зарудну, Людмилу Вікторівну Швачку, Марину Юріївну Козар, Наталію Олександрівну Михайленко, Світлану Григорівну Чемерис, Наталію Вікторівну Бороздих, Оксану Володимирівну Наумчук, Тетяну Андріївну Тукіну, Людмилу Григорівну Татієвську, Людмилу Генріхівну Шерстюк, Ірину Миколаївну Рожіцьку, Олену Вікторівну Строменко, Яну Вікторівну Мигид, Юлію Валеріївну Процан, Тетяну Анатоліївну Панченко, Альону Анатоліївну Кравченко, Марію Іллівну Девтерову, Світлану Юріївну Похилько. Бажаємо бути неповторними в житті та роботі, з натхненням іти вперед до нових досягнень та здійснення мрій.

Дирекція студмістечка НТУУ "КПІ"

На фото: зліва направо Л.Г. Татієвська, І.М. Рожіцька, О.В. Соболь, Є.Б Лазаренко, С.Г. Чемерис, Т.А. Тукіна, О.В. Строменко