Волинець Валентина Миколаївна. Завжди попереду

Заступника директора Науково-технічної бібліотеки НТУУ "КПІ", відмінника освіти України Валентину Миколаївну Волинець добре знають фахівці в галузі теорії й практики бібліотечної справи, зокрема як ідеолога і організатора впровадження в роботу бібліотек нових інформаційних те

Надійна опора [колектив служби вченого секретаря]

Служба вченого секретаря – один з відповідальних напрямів діяльності Київської політехніки. Адже супроводження роботи двох колегіальних органів управління університетом – вченої та адміністративної рад – висуває високі вимоги до виконавців.

Граусам Малгожата. Особлива місія.

За доброю традицією весна розпочинається святом 8 Березня. У цьому є певна закономірність. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу місію – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Гречко Алла Володимирівна. Розбудовуємо економіку держави

Доцент кафедри економіки і підприємництва ФММ Алла Володимирівна Гречко за результатами 2012 р. здобула почесне звання "Молодий викладач-дослідник". Її шлях до перемоги розпочався зі вступу у 2001 р. до НТУУ "КПІ", який вона закінчила з відзнакою.

Кот Тетяна. Фахівець з ІТ-технологій

Доцент кафедри інформаційних і телекомунікаційних систем ІТС Тетяна Кот, яка стала переможцем університетського конкурсу "Молодий викладач-дослідник – 2012", працює в Київській політехніці шість років.

Сулема Євгенія Станіславівна. КПІ – моя доля

Життя Євгенії Станіславівни Сулеми, заступника декана ФПМ, кандидата технічних наук, доцента кафедри програмного забезпечення комп'ютерних систем, пов'язане з КПІ в прямому сенсі з дитинства, коли мама гуляла з нею маленькою в парку КПІ та мріяла, що її доня виросте і буде ту