Чергове засідання Вченої ради НТУУ “КПІ” відбулося 6 грудня 2010 р. На його початку головуючий ректор НТУУ “КПІ” професор М.З.Згуровський привітав з ювілеєм завідувача кафедри систем автоматизованого проектування, д.т.н., професора А.І.Петренка, заступника директора з навчально-методичної роботи, к.т.н., доцента Т.В.Литвинову, завідувача кафедри технічної механіки, д.т.н., професора Ю.М.Данильченка. Після цього ректор нагородив почесними грамотами НТУУ «КПІ» співробітників університету за вагомий внесок у розвиток матеріальної бази університету та активну особисту участь у спорудженні стадіону. Грамоти отримали: головний інженер НТУУ «КПІ», начальник виробничо-експлуатаційного комбінату П.В.Ковальов, виконроб А.В.Броварник, начальники дільниць О.П.Гребенник і Ю.М.Богданов.

Після нагородження відбулось вручення дипломів Міністерства освіти і науки України переможцям Всеукраїнської студентської олімпіади у 2009 р. Далі були нагородженні почесними грамотами аспіранти за активну громадську роботу та участь у реалізації комплексної програми «Формування культури дозвілля в студентському середовищі».

Першим питанням на порядку денному розглядалось «Затвердження правил прийому студентів в НТУУ «КПІ» у 2011 р.», доповідав перший проректор Ю.І.Якименко. Він звернув увагу на збільшення часу роботи приймальних комісій до одного місяця, задля розвантаження напливу вступників. Також, що є дуже важливим впровадження системи додаткових балів для абітурієнтів за участь в олімпіадах, і 20 додаткових балів для випускників факультету довузівської підготовки. Другим питанням порядку денного розглядалось «Інформація про стан експлуатації корпусів і гуртожитків в університеті у зимовий період», доповідав проректор М.В.Печеник. Було відзначено, що загалом наш університет готовий до зимового періоду, щоправда, доповідач звернув увагу на досить значний вік теплових мереж і відповідно, необхідність їх заміни, а також звернув увагу на потребу у впровадженні енергозберігаючих технологій.

Наприкінці засідання було розглянуто конкурсні та поточні справи.

Інф. «КП»