28 жовтня відбулося чергове засідання профспілкового комітету співробітників НТУУ “КПІ”, на якому, зокрема, розглядалися питання: про результати роботи ХІ пленуму ЦК Профспілки працівників освіти і науки України (доповідач – голова профкому В.І.Молчанов); проведення оглядів-конкурсів з охорони праці в підрозділах університету (доповідач –  В.О.Корсаков); результати перевірки Центру студентського харчування НТУУ “КПІ” (доповідач – Р.Д.Галицька); підготовку організації дозвілля дітей співробітників у період зимових канікул, кадрові питання та ін.

В.І.Молчанов поінформував про хід переговорного процесу робочої групи з керівництвом Міністерства освіти і науки України, комітетів ВР України з питань науки і освіти та з питань бюджету і першим віце-прем’єр-міністром України Андрієм Клюєвим, а також про підписаний між ЦК Профспілки і Кабінетом Міністрів України Протокол домовленостей про поетапне підвищення заробітної плати. Він також повідомив, що на пленумі розглядалось питання про стан підготовки, проекти основних документів VII з’їзду Профспілки працівників освіти і науки України, який скликано на 17 листопада 2010 року.

Заступник голови профкому В.О.Корсаков вніс пропозицію про запровадження спільно з адміністрацією огляду-конкурсу з охорони праці в підрозділах, яка була підтримана присутніми, а також про продовження щорічного конкурсу на краще профбюро профспілки співробітників НТУУ “КПІ”.

Голова комісії громадського контролю профкому Р.Д.Галицька доповіла про перевірку пунктів громадського харчування в КПІ у рамках Програми розвитку громадського харчування в НТУУ “КПІ” на 2006-2009 рр. та відзначила покращення роботи цих закладів, зокрема розширення асортименту. Також було внесено пропозиції до адміністрації університету про розширення площ окремих буфетів, проведення часткового косметичного ремонту та введення форми для співробітників буфетів. 

Також було вирішено кадрові питання та поточні справи.

За інф. профкому співробітників