Чергове засідання Вченої ради НТУУ “КПІ” відбулося 1 листопада 2010 р. Перед його початком головуючий ректор НТУУ “КПІ” професор М.З.Згуровський тепло привітав з ювілейними днями народження професора кафедри енергозбереження та теплотехніки С.М.Костянтинова, завідувача кафедри конструювання верстатів і машин В.Б.Струтинського, завідувача кафедри ливарного виробництва чорних та кольорових металів В.Г.Могилатенка.

Після привітань відбулось нагородження переможців традиційного конкурсу на кращу академічну групу. Дипломи кращим групам вручив проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов: 3-тє місце – УК-51, ФММ, 2-ге – ФМ-51, ІФФ та 1-ше – МІМ-51, ММІ. Далі почесними грамотами та медалями за друге місце у Х Кубку України з армспорту був нагороджений студент ФАКС Олексій Курдеча.

Далі за порядком денним розглядалась доповідь “Про започаткування науково-технічної програми: медико-інженерна складова охорони здоров’я” (доповідачі – проректор з наукової роботи М.Ю.Ільченко та декан ММІФ В.Б.Максименко). В підсумку доповіді було підкреслено важливість швидкого долучення до програми нашого університету, створення координаційної ради з представників факультетів та підроз-
ділів. Зазначено, що протягом найближчого року має відбутись організаційне становлення програми: проведення семінарів, конференцій, випуск наукового журналу. В обговоренні питання взяли участь ректор М.З.Згуровський і директор НМК “ІПО” І.Г.Малюкова. Було вирішено долучитись до програми з доповненнями та пропозиціями, що були висловлені.

На завершення засідання були розглянуті конкурсні та поточні справи.

Інф. “КП”