26 червня 2010 р. відбувся черговий випуск молодих офіцерів в Інституті спеціального зв’язку та захисту інформації, уже четвертий в його історії. Традиційно урочистості пройшли на території Меморіального комплексу “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років”.

У цей день путівку в життя та омріяні лейтенантські зірочки отримали 108 молодих лейтенантів, сімнадцять з них – дипломи з відзнакою. Це, зокрема, Артем Алопін, Андрій Головін, Кирило Туманов та ін. Кращим випускникам дипломи вручили голова Держслужби спеціального зв’язку та захисту інформації України Л.І. Нетудихата та проректор НТУУ “КПІ” Г.Б. Варламов. З помітним хвилюванням молоді лейтенанти отримували дипломи та нагрудні знаки, відчуваючи готовність з високою відповідальністю виконувати свій службовий обов’язок, постійно вдосконалювати професійну майстерність та завжди залишатися відданими українському народові.

З привітаннями та напутніми словами до випускників звернулися: начальник інституту полковник Держспецзв’язку С.Ж. Піскун, голова Держспецзв’язку Л.І. Нетудихата; проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов; головний консультант Комітету з питань національної безпеки і оборони Верховної Ради України І.М.Грабовенко та ін.

Наприкінці урочистостей гостям продемонстрували проходження особового складу інституту урочистим маршем та ефектний і приголомшливий показовий виступ Роти почесної варти Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України.

Хочу від щирого серця подякувати всім тим, хто допоміг подарувати випускникам, їх батькам та рідним це свято: керівництву та персоналу Меморіального комплексу “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років”, командуванню та військовослужбовцям Роти почесної варти і військового оркестру Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України.

В.М. Зінченко, заступник начальника інституту, полковник Держспецзв’язку