Урочистості, присвячені 65-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні, в яких взяли участь ветерани КПІ,  викладачі, студенти та співробітники НТУУ “КПІ”, відбулися 6 травня в залі засідань Вченої ради. Ветеранів привітали перший проректор академік НАНУ Ю.І.Якименко, ветеран Великої Вітчизняної війни, учасник бойових дій, доцент ФЕЛ І.І.Клєтченков, курсант ВІТІ Максим Ворона, голова громадської організації “Ветеран КПІ” ветеран Збойних сил  України Ю.В.Нестеренко. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять полеглих у війні, до пам’ятника студентам, викладачам і співробітникам КПІ, які не повернулися з війни, було покладено квіти. У виступах зазначалося, що нині в університеті працює 32 учасники бойових дій, 61 ветеран – працівник тилу, ратний і трудовий подвиг яких є прикладом для наслідування. На різних посадах сумлінно трудяться В.І.Білокопитов, О.І.Вольвач, Є.А.Павлов, К.Г.Самофалов, М.В.Трихліб та ін.

Силами аматорів ЦКМ для ветеранів було організовано концерт, а потім їх запросили на фронтовий обід, де довго-довго тривало спілкування.

Покладання квітів від Солом’янської РДА, за участю її голови П.І.Сидорова,  до пам’ятника загиблим студентам, викладачам і співробітникам КПІ відбулося 8 травня. Були присутні керівники і співробітники університету, школярі, студенти.

Інф. “КП”