11 жовтня відбулися чергові збори трудового колективу департаменту безпеки КПІ ім. Ігоря Сікорського, на яких зі звітом про його роботу виступив  керівник підрозділу Вадим Кондратюк.

У своєму виступі він звернув увагу на досягнення департаменту у сфері безпеки університету та наголосив на необхідності забезпечення належної якості охорони університету, недопущення проникнення сторонніх осіб, збереження майна, дотримання пропускного режиму, забезпечення охорони об'єктів, що перебувають під охоронною сигналізацією, та  оперативного реагування на всі виклики і повідомлення, які надходять до департаменту безпеки.

Крім цього, було обговорено нові напрями підвищення рівня безпеки на території університету, які базуються на впровадженні сучасних технічних засобів охорони.

Вадим Кондратюк наголосив, що важливу роль в охороні громадського порядку відіграють студенти. Частина з них є членами громадського формування з охорони громадського порядку – вони забезпечують спокій студентської спільноти. Інші – це студенти, які виявляли пильність і неодноразово викликали співробітників департаменту безпеки на місця скоєння правопорушень на університетській території. Їх активна позиція дисциплінує здобувачів вищої освіти, зменшує рівень порушень правопорядку.

Зупинився керівник і на актуальних завданнях департаменту. Головним із них є впровадження нової комплексної інтегрованої системи безпеки університету. Найважливішими її елементами є контрольно-пропускні пристрої, засоби зв'язку та відеонагляду.

Учасники зборів визначили основні завдання діяльності департаменту безпеки на найближчі 5 років.

Керівник департаменту також висловив вдячність представникам 1-го територіального відділу Солом'янського управління поліції за регулярне відпрацювання і проведення профілактичних заходів щодо попередження скоєння правопорушень на території університету.

Участь у зібранні взяв проректор з навчально-виховної роботи Петро Киричок. Він подякував співробітникам департаменту безпеки за їхню роботу, побажав швидко освоїти нову комплексну інтегровану систему безпеки та вручив подяки найкращим черговим.

Інф. департаменту безпеки

Дата події