Життя сучасної людини сповнено різноманітних подій. Нам шалено не вистачає часу на самовдосконалення та відпочинок. Наші мрії і плани часто так і залишаються нездійсненими. Як визначити свої особисті цілі і спрямовано, крок за кроком, рухатись до них, поступово стаючи самодостатньою і впевненою особистістю?

Відповіді на це та інші питання прозвучали 19 березня в Науково-технічній бібліотеці КПІ  ім. Ігоря Сікорського, де відбувся воркшоп "Life Management, або Життя як проект", який провела Наталя Дзюба – бізнес-тренер, сертифікований (ECF) організаційний бізнес-коуч, HR-консультант, фасилітатор.

Наталя порадила учасникам подивитись на своє життя не як на просто природний процес, де від людини мало що залежить, а як на проект, яким можна навчитись керувати. Життя, як і будь-який проект, має початок і кінець, цілі, програми, які значною мірою залежать від вибору кожного. І чим швидше людина це усвідомить, тим успішнішим буде її життя.

Наталя дала учасникам низку практичних методик, які допомагають сформулювати особисті цілі, розробити стратегічне і тактичне планування руху до них, проаналізувати і вдосконалити навички планування часу та усвідомити, що заважає цілеспрямовано рухатися до мети.

Наостанок тренер поділилася з учасниками так званим "колесом життєвого балансу" – ефективною коучинговою технікою, яка дає можливість швидко зрозуміти:

  • з чого складається життя;
  • що дійсно важливо саме зараз;
  • зміни в яких сферах спричинять кардинальні поліпшення в житті;
  • які кроки необхідно зробити саме зараз, щоб уже протягом найближчих днів відчути у своєму житті позитивні зміни.
Дата події