6 грудня 2011 року Збройні сили України відзначили знаменну дату – 20-річчя створення. До цієї дати в Україні пройшов місячник ЗСУ.

У рамках місячника в організаціях ТСО НТУУ "КПІ" відбувся ряд заходів, які сприяли покращенню військово-патріотичного виховання студентів і оборонно-масової роботи взагалі. Зокрема, пройшло п'ять зустрічей з ветеранами Великої Вітчизняної війни, ветеранами ЗСУ і делегатами ХІІ з'їзду ТСОУ. Ряди організації ТСО поповнились новими членами. В де­яких організаціях проведено екскурсії і заняття з військової підготовки.

В організації ТСО КПІ "Скіф" проведено захід "Нумо, козаки!" (відповідальний – голова ТСО організації "Скіф" І.П. Кучерявенко, ветеран ЗСУ). В науково-технічній бібліотеці НТУУ "КПІ" ім. Г.І.Денисенка перед студентами виступив ветеран ЗСУ Ю.В.Щербань. Організація ТСО бібліотеки на чолі з її головою І.Л.Булах організувала виставку літератури, присвячену 20-річчю ЗСУ.

9 листопада 2011 року з головами організацій і їхніми заступниками було проведено методичний семінар, на якому обговорювалися заходи до 20-річчя ЗСУ і підготовка до університетської конференції ТСОУ.

24 листопада пройшла конференція організації ТСОУ НТУУ "КПІ", присвячена підсумкам роботи організації з виконання рішень ХІІ з'їзду ТСО України, який відбувся у квітні 2010-го. Крім делегатів, що представляли 12 органі­зацій ТСО інститутів та факультетів, у роботі конференції взяли участь гості – голова громадської організації "Ветеран КПІ" Ю.В. Нестеренко (ветеран ЗСУ), заступник голови профкому співробітників КПІ В.О.Корсаков (ветеран ЗСУ), начальник відділу редакції газети "Народна Армія" (ЗСУ) підполковник А.О.Бондаренко та інші.

Делегати заслухали і обговорили звіт голови ТСО А.В.Сав­чука. У виступах делегатів і гостей висловлювалися критичні зауваження, які треба врахувати у подальшій роботі. Конференція прийняла рішення, яке мобілізує членів організації на виконання рішень ХІІ з'їзду ТСОУ.

А.В. Савчук, голова організації ТСО НТУУ "КПІ"