Омельчук Ольга Сергіївна. Вітаємо із ювілеєм.

Ольга Сергіївна Омельчук відзначає свій ювілей. Разом зі щирими вітаннями та найкращими побажаннями доброго здоров'я, творчих задумів та звершень у теплому колі рідних і друзів хочеться розповісти про цю невтомну жінку-трудівницю.

Як першокурснику стати винахідником

Автор нової моделі організації інноваційного процесу, що отримала назву "потрійної спіралі", – університет – виробничий сектор – інноваційний розвиток держави – професор Стенфордського університету і центру досліджень у галузі підприємництва бізнес-школи Единбурзького університету Генрі Інковіц н

Незвичайний лютий

Лютий – місяць незвичайний. Справді, це найкоротший місяць року, до того ж, ще й з несталою кількістю днів. Пам'ятаю, як у дитинстві ми співчували однокласникові, день народження якого припадав на 29 лютого, і святкувати його можна було лише раз на чотири роки.

Засідання профкому співробітників: 19.01.12

На засіданні профкому співробітників НТУУ "КПІ", яке відбулося 19 січня, було розглянуто такі питання:

  1. Про теперішній момент (інформація В.І.Молчанова).
  2. Про особливості цьогорічної колдоговірної кампанії (інформація В.О.Корсакова).
  3. Про відвідування співробітниками спортивних секцій ЦФВіС (інформація О.І.Шейка).

Михайло Згуровський: Реформа вищої освіти — необхідний чинник суспільних перетворень

Вища освіта формує людський капітал держави і тому відповідає за суспільний розвиток, який цим людським капіталом здійснюється. Від рівня освіти і професійних компетенцій людей залежить, на які перетворення країна здатна.

Круглий стіл у Державному політехнічному музеї НТУУ «КПІ»

20 січня у Державному політехнічному музеї НТУУ «КПІ» відбулося засідання круглого столу, присвяченого 105-річчю від дня народження Головного конструктора ракетно-космічної техніки Сергія Корольова та 105-річчю від дня народження першого начальника космодрому Капустин Яр, генерал-полковника артилерії Василя Вознюка.