13 жовтня відбулась звітно-виборча конференція студентів та аспірантів студмістечка НТУУ «КПІ». На конференцію з’явилося 142 делегати від усіх гуртожитків студмістечка. Також у роботі конференції взяли участь заступники директора студмістечка В.Л.Ходаківський та Г.Л.Гончарук, начальник відділу організації роботи зі студентами Р.І.Пашов, голова профспілкового комітету студентів А.Гаврушкевич та голова студради НТУУ «КПІ» О.Десятов. Основним питанням порядку денного стояло обрання нового голови студради студмістечка.

Спочатку було заслухано звіт М.Мазур про роботу студради в період з квітня 2009 р. по жовтень 2010 р. За цей час було проведено велику кількість культурно-масових, спортивних та виховних заходів, серед яких проекти, приурочені до пам’ятних дат – День Захисника Вітчизни, День Перемоги, День сміху, посвята у першокурсники. Велику частину роботи було спрямовано на спортивно-оздоровчий розвиток студентів: Естафета здоров’я, чемпіонати НТУУ «КПІ» з пауерліфтингу, з перетягування канату, чемпіонати студмістечка з настільного тенісу, баскетболу, волейболу, більярду, плавання. Виховна робота зі студентами полягала у залученні до акції «Нагодуй пташку», під час якої студенти самостійно майстрували і розвішували по території студмістечка годівнички для птахів, також вони прикрашали Поляну та вул. Політехнічну до свят, прибирали територію. Регулярно проводилися огляди-конкурси на кращу кімнату студмістечка та на новорічне оформлення гуртожитків. Більшість делегатів конференції визнали роботу голови студради студмістечка задовільною.

Згодом відбулося обрання голови студради студмістечка. Свої кандидатури подали М.Мазур (студентка НМК ІПО ФСП) та Є.Юрдига (студент ФЕА). Більшістю голосів на новий термін переобрано М.Мазур. Вона запевнила, що студрада продовжуватиме роботу, спрямовану на пропаганду здорового способу життя, залучення студентів до активної участі у житті студмістечка, а також зазначила, що велику допомогу в цій роботі надають дирекція, працівники студмістечка та профспілковий комітет студентів та аспірантів Київської політехніки. Серед планів знову обраного голови багато корисного і цікавого для мешканців гуртожитків, тож активна робота продовжується.

Валерія Добривечір